Iedereen heeft wel die ‘drukke maand’. De maand waarin veel bekenden jarig zijn, een jubileum vieren of een andere feestje organiseren. Elke keer ontstaat daarbij de uitdaging om een leuk cadeau te verzinnen. Afhankelijk van de persoon (en het soort gelegenheid uiteraard) zijn er veel verschillende presentjes te verzinnen. Iemand die bijvoorbeeld 25 jaar wordt kun je een rolletje leuk toiletpapier geven met daarnaast de gebruikelijke enveloppe met daarin geld. Zo zijn er veel geinige, kleine cadeaus die je de jarige kunt geven. Deze zijn vaak goedkoop en veelal is er nog genoeg geld over voor het ‘echte’ cadeau, wat vaak wat geld is.

50 jaar!

Een grappig kado voor de abraham is bijvoorbeeld een spreuktegeltje. Deze nemen vaak de jarige op de hak, met uitspraken zoals ‘Ik ben niet meer perfect maar sommige onderdelen zijn nog geweldig!’, of de welbekende ‘Ben je eigenlijk jarig, krijg je zo’n (…) tegeltje!’. Wat op het stippellijntje staat is wel te raden!  Naast dat ze leuk zijn voor de jarige, ziet het er bijvoorbeeld leuk uit op het toilet en wil het nog wel eens een gesprek op gang brengen!

Spreuktegeltjes

Gelijksoortige spreuken zijn niet alleen op Delftblauwe spreuktegeltjes te krijgen, maar ook op T-shirts of mini-shirts. Zorg wel dat je de goede maat hebt (of het bonnetje meeneemt).

Voor enkele euro’s heb je al een leuke button die je de jarige op kan spelden. Deze kleurige badges zijn ook in XL-formaat te krijgen. De opdruk is doorgaans de leeftijd van de jarige of de gelegenheid van het feestje. Het vrolijkt de jarige op en iedereen kan zien dat hij of zij jarig is!

Voor de bovenstaande en meer leuke kleinigheidjes, zoals horloges, gadgets, wenskaarten, mokken met bedrukking en zelfs shampooflessen om de jarige of jubilaris cadeau te geven raad ik je aan eens een kijkje te nemen op de website van Miries.nl