Heeft u hulp nodig bij iPhone scherm reparatie, kom dan gerust eens bij Smartrepair binnenlopen. Hiervoor heeft u geen afspraak nodig. In de meeste gevallen is uw iPhone scherm binnen 30 minuten gemaakt. Terwijl u wacht, kunt u genieten van een kopje koffie of thee en gebruikmaken van onze wifi.

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Dan biedt Smartrepair ook een 24-uurservice. Via de website maakt u dan een afspraak en GLS komt dan langs om uw iPhone op de afgesproken datum op te halen. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw iPhone gecontroleerd, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. Kunt u niet thuisblijven voor GLS? Dan kunt u ook uw iPhone naar Smartrepair opsturen. Ook dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uurservice voor iPhone scherm reparatie.

Waarom u voor Smartrepair kiest

  • Kom langs bij 1 van onze 5 vestigingen. Binnen 30 minuten is uw iPhone scherm reparatie uitgevoerd.
  • Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uurservice.
  • Op uw iPhone scherm reparatie krijgt u altijd standaard 12 maanden garantie.
  • Smartrepair werkt enkel met dé hoogste kwaliteit onderdelen.
  • Heldere tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  • Altijd dé allerhoogste kwaliteit

Waar anderen bij een kapot beeldscherm alleen het glas te vervangen, kiest Smartrepair hier bij iPhone scherm reparatie bewust niet voor. De reden hiervoor is simpel. Alleen door de gehele display unit te vervangen, kan de kwaliteit van het scherm gewaarborgd blijven. Het lcd-scherm en het glas zijn namelijk met elkaar verlijmd. Als het al lukt om de twee te scheiden, dan is het onmogelijk om het glas te vervangen én de kwaliteit van het scherm te waarborgen. Bij het verlijmen van het lcd-scherm en het glas kunnen namelijk vlekken ontstaan. Ook kan de lijm loslaten, waardoor er stof tussen het glas en het lcd-scherm kan komen. Door het gehele display te vervangen bij iPhone scherm reparatie, bent u verzekerd dat dé kwaliteit van uw scherm gewaarborgd blijft.