Elk huishouden maakt gebruik van televisie, telefoon en internet. Vaak is men zich er niet van bewust, dat al deze diensten bij één en dezelfde provider kan worden aangesloten. Ook wel bekend als een alles in 1 pakket. De meeste huishoudens zijn gevoelig voor aanbiedingen die zij ontvangen en denken dat zij hierdoor goedkoper uit zijn. Het resultaat is, dat de diensten bij verschillende providers worden afgesloten. Uiteindelijk heeft men hier veel meer administratie rompslomp van en vaak zijn de maandelijkse kosten nog niet eens zoveel lager. Zodoende bieden vele providers nu alles in 1 pakketten aan.

Wat is dan precies een alles in 1 pakket. Een alles in 1 pakket, is een pakket waarin meerdere diensten door één provider worden aangeboden. De diensten die worden aangeboden zijn televisie, telefonie en internet. Voor een vast bedrag per maand, kan men gebruik maken van deze diensten. Het grootste voordeel van een alles in 1 pakket, is dat men duidelijkheid heeft over deze diensten. Op één factuur wordt duidelijk weergegeven welke diensten zijn afgenomen en wat de maandelijkse kosten zullen zijn. Mocht men problemen hebben met één van de diensten, dan kunnen zij contact opnemen met de klantenservice van de provider. Ook deze heeft de situatie nu heel gemakkelijk in kaart, aangezien het bij de provider ook bekend is welke diensten bij hun zijn afgenomen.

Een afgenomen pakket, wordt door de gebruikers vastgesteld. Gebruikers hebben hierbij meerdere opties. Zo kunnen zij bepalen welke televisiezenders in het pakket zullen zitten. Het pakket is voorzien van standaardzenders, die kunnen worden uitgebreid. Zo kunnen er onder andere film- of voetbalzenders worden toegevoegd. Dit betekend natuurlijk wel, dat het te betalen maandbedrag iets hoger zal gaan uitvallen. Ook hebben de gebruikers de keuze, hoe snel het internet zal zijn waar zij gebruik van gaan maken. Hoe luxer het pakket, hoe meer opties en natuurlijk betalen de gebruikers dan een hoger maandbedrag.

Er zijn vele providers die deze alles in 1 pakketten aanbieden. Het is dan ook erg belangrijk om hier van te voren informatie over in te winnen. Niet alle providers bieden hun pakketten in geheel Nederland aan. Ook kunnen er per provider ook nog weer verschillen in de pakketten zitten. Zodoende moeten de gebruikers zich hier van te voren goed in verdiepen en providers gaan vergelijken. Hier bestaan tegenwoordig al speciale websites voor. Op deze websites worden alle providers weergegeven, die alles in 1 pakketten aanbieden. Zo hebben de gebruikers snel en gemakkelijk overzicht over de aangeboden diensten en kunnen zij hun keuze maken. Providers zullen de gebruikers proberen te trekken, door kortingen aan te bieden of eventueel zelfs apparaten gratis of met kortingen aan te bieden.

De bekendste providers zijn natuurlijk Ziggo, Caiway en KPN, maar er zijn nog veel meer providers die deze diensten aanbieden. Tele 2, Vodafone, xs4all, Telfort en Fiber zijn ook providers die deze diensten aanbieden. Zodoende is het dan ook geen overbodige luxe, om je als gebruiker hier van te voren goed in te verdiepen. Wil je direct alle aanbieders vergelijken? Kijk dan op allesineenpakketten.nl Hier kunt u alle abonnementen van alle aanbieders vergelijken!