Het KPN alles in 1 pakket staat bekend als een uitstekende en stabiele verbinding voor tv, internet en televisie.

KPN staat sinds jaren bij de consument zeer bekend als één van de uiterst betrouwbare providers. alles in 1

KPN stuurt u zelfs kosteloos een monteur langs om bij u thuis de techniek te installeren. Daarnaast kunt u gebruik maken van het online voordeel en de acties die KPN steeds maar weer verlengt.: U betaalt namelijk geen verzend- en activatiekosten. De eerste 6 maanden betaalt u slechts €35,- voor de diensten van KPN

Bij het KPN alles in 1 pakket geniet u van bijzondere opties.

Standaard en Instap

Bij het alles in 1 van KPN maakt u gebruik van interactieve televisie. Dit houdt in dat wanneer de telefoon gaat, iemand aan de deur belt of wanneer u misschien dringend naar het toilet moet u de live TV op pauze kunt zetten. Verder beschikt u over een downloadsnelheid van 50 Mbit/s, afhankelijk van het soort pakket dat u kiest. U ontvangt gratis een wifi-modem en u belt naar zowel vaste als mobiele nummers voor een vast laag tarief. Dankzij het ruime aanbod aan televisiezenders kunt u met het alles in 1 pakket van KPN genieten van televisiekijken.

Het Premium alles in 1 pakket

Wanneer u het onderste uit de kan wilt halen met het alles in 1 pakket van KPN, moet u voor het premium pakket gaan. Naast het gebruik van de interactieve televisie kunt u razendsnel up en downloaden. Verder kunt u gebruik maken van het zogenaamde opnemen pakket en het HD extra pakket, waarbij u zowel op de televisie, laptop, telefoon of tablet in de best mogelijke manier televisie kunt kijken. U beschikt met een premium abonnement over het meest uitgebreide alles in 1 pakket dat KPN in haar aanbod heeft. Het bellen naar mobiele en vaste nummers is zelfs gratis en inbegrepen.

Bekijk hier de KPN alles in 1 pakketten