Het gratis ebook ‘Voor altijd wonen in een hotel’ is uitgebracht door het culinaire mini-hotel L’Auberge du Notaire in de Ardennen. Dit hotel is in 2013 uitgeroepen tot beste hotel van België door Zoover. De Nederlanders Monique van Schijndel en Mart van der Heijden beschrijven in dit gratis ebook via een vijfgangendiner de spannende en ontroerende verhalen rondom hun emigratie naar en hun installatie in de Belgische Ardennen. Van het zoeken naar een pand voor hun culinaire mini-hotel ‘L’Auberge du Notaire’, tot en met de verbouwingsproblemen van het notarishuis in Vielsalm. Download het gratis ebook Voor altijd wonen in een hotel.

Award winning Reisjournalist Hans Avontuur over het boek:
“Het boek geeft een kijkje in de eerste tien jaar van het hotel, inclusief verbouwingsproblemen, hoogte- en dieptepunten, insidertips voor de streek, heerlijke recepten, fijne en minder fijne gasten en vooral heel veel plezier. Het is kostelijk leesvoer voor wie er is geweest of overweegt erheen te gaan. En het is verplichte literatuur voor iedereen die droomt om een charmant hotel in het buitenland te beginnen. Het laat zonder de dramatiek en het sentiment van programma’s als ‘Ik Vertrek’ zien hoe je zo’n droom werkelijkheid kunt maken en wat daarvoor nodig is. Vastberadenheid, souplesse, moed, zakelijk inzicht, nog meer vastberadenheid, lef, maar bovenal iets waar iedere gast, onbewust, een zesde zintuig voor heeft: oprechte gastvrijheid.”

L’Auberge du Notaire anno 2016
L’Auberge du Notaire is een culinair mini – hotel in de Belgische Ardennen, gevestigd in een voormalig notarishuis en telt negen gastenkamers.

Over de auteurs
Monique van Schijndel en Mart van der Heijden zijn inmiddels tien jaar eigenaren van het succesvolle culinaire mini-hotel L’Auberge du Notaire waar ze hun gasten laten meegenieten van hun passie voor gastronomie.

Noot voor de redactie: Wil je meer informatie, additioneel beeldmateriaal (hoge resolutie) of een interview aanvragen,  neem dan contact op met ons. Stuur ons een mailtje naar info@aubergedunotaire.be of bel naar: 0032 80 78 56 70. www.aubergedunotaire.com