Humus (humuszuur met fulvinezuur) en fulvinezuur zijn voor u misschien nog geen bekende termen. Toch zijn er al een hoop humus en fulvinezuur producten van diverse kwaliteiten in omloop. Pure&Fulvic (detoxen en afvoeren van zware metalen) en Fauna Mana (een immuubooster) zijn hier goede voorbeelden van.

Fauna Mana de immuunbooster met 8 medicinale paddenstoelen en humus

Fauna Mana bevordert de weerstand, verhoogt het energieniveau, versterkt de geest, herstelt de celbalans en is een krachtig antioxidant dat onder andere cholesterol kan verlagen. Fauna Mana is eenvoudig te gebruiken als voedingssupplement in bijvoorbeeld de thee, muesli, vruchtensap en in smoothies. De humusstof fulvinezuur zorgt er daarnaast voor dat alle ingrediënten goed worden opgenomen. De ingrediënten van deze immuunbooster versterken tezamen elkaars werking. De Fauna Mana is in de Health Solution website verkrijgbaar in poeder (100 en 200 gram) en in capsules.

Pure&Fulvic voor detoxen en afvoeren van zware metalen

Pure&Fulvic met fulvinezuur ontgift het lichaam en verbetert de aflevering en opname van voedingsstoffen. Aan Pure&Fulvic zijn geen metalen of andere stoffen toegevoegd. Het is een geur- en smaakloze vloeistof, die direct kan worden ingenomen met water of vruchtensap.

Pure&Fulvic effecten voor het lichaam: bevordert de weerstand, snelle reiniging van afvalstoffen en zware metalen uit het lichaam, bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, een krachtig antioxidant, versterkt de geest, herstelt de cel balans en verhoogt het energieniveau.

Pure&Fulvic effecten voor de huid: ter verzorging van de huid bij insectenbeten, uitslag en andere huidproblemen, verbetert de huidconditie en vermindert de “vurigheid” van de huid. In de webshop van Health Solution is Pure&Fulvic leverbaar in een 0.975 liter fles.

Andere humus en fulvinezuur producten

Op Health Solution zijn ook andere humus en fulvinezuur te koop zoals Ful-Power, Activomin en PrimeHumic. Humus en fulvinezuur is zowel goed voor ‘uzelf’, uw huisdieren en uw (moes)tuin.