Voor wie een actieve jongerenreis zoekt is Simi Reizen dé aanbieder van echt actieve vakanties voor groepen. Het samen beleven van een geheel verzorgde actieve vakantie is ons doel. Een groepsreis voor jongeren is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe ervaringen op te doen.

Je kunt met Simi komende zomer terecht op veel bijzondere plekken in Europa voor een actieve en gezellige jongerenreis. Onze reizen worden geboekt door stelletjes, singles en door groepjes, dus je komt sowieso terecht in een afwisselende groep met leeftijdsgenoten die allemaal voor dezelfde jongerenreis gekozen hebben.

Komend zomer kun je onder andere terecht in:

  • Kroatië – kies uit twee afwisselende jongerenvakanties in het zuiden van Kroatie. Je kunt kiezen voor een uitdagende en actieve strandvakantie vanaf een gezellige 4-sterrencamping vlakbij Split, de een na grootste stad van Kroatië. Vanaf de goed georganiseerde camping onderneem je activiteiten als zeekajakken, snorkelen, rotsklimmen, raften en canyoning. ‘s Avonds eet je in het restaurant van de camping een eenvoudige maar smakelijke maaltijd.
  • Eilandcruise Kroatië – een cruise met een motorschip voor de kust van Split. Elke avond bezoek je een ander eiland waar het gezellig en levendig is. Mooi weer, heerlijk genieten en lekker uitgaan!
  • Slovenië – een echte outdoorvakantie in een mooi en ruig gebied met enorm veel mogelijkheden voor een actieve vakantie. Zeker de moeite waard voor iedereen die houdt van actief bezig zijn, mooi weer en gezellige avonden in het stadje Bovec waar we slechts 300 meter van het centrum zitten.
  • Bergsportreis Oostenrijk – een bergsportvakantie midden in de Oostenrijkse Alpen, waar we de week afsluiten met de beklimming van een hoge berg!
  • Tsjechië avontuurlijke vakantie – een groepsreis waarbij we dwars door Duitsland met de trein reizen om vervolgens te genieten van een extra actieve vakantie met een hele mooie omgeving.
  • Frankrijk – maar liefst 4 verschillende vakanties bieden we aan in Frankrijk. Alle vakanties zijn actief maar hebben allemaal een eigen insteek. Zo kun je de uitdaging zoeken die bij je past. Ideaal voor een actieve vakantie en ideaal met elkaar te combineren!

Hierboven benoemen we slechts een gedeelte van de jongerenvakanties die je bij Simi kunt boeken. Voor het volledig aanbod kijk je op onze website.