In de afgelopen jaren is de populariteit van industriële lampen flink toegenomen in Nederland en België. Steeds meer woonprogramma’s en –tijdschriften besteden aandacht aan deze trend. Interieurstylisten verwerken de industriële lampen in woon-, slaap- en werkkamers, waarbij gebruik gemaakt wordt van een breed scala aan industriële lampen. Denk bijvoorbeeld aan een wat kleiner model voor aan de muur, een grote industriële vloerlamp voor naast de bank in de woonkamer of een klassieke industriële plafondlamp voor in de gang. Niet alleen zijn de industriële lampen erg mooi, ook dragen de industriële lampen bij aan een beter milieu. Let wel, dit geldt alleen voor de authentieke industriële lampen en niet voor namaakmodellen.

 

Nieuwe webshop biedt authentieke industriële lampen aan

U hoeft maar een woonwinkel binnen te lopen en u zult verrast worden door het grote aan industriële lampen wat u tegenkomt. Veel van deze industriële lampen zijn namaakmodellen en hebben niet het knusse van de authentieke industriële lamp. Sinds kort is er echter een nieuwe webshop waar u de authentieke modellen aan kunt schaffen, namelijk: Industria Lampen. Bij deze webshop worden de industriële lampen rechtstreeks uit Oost-Europa geïmporteerd, om vervolgens in het Westen opgeknapt te worden. Nadat de lamp is opgeknapt wordt deze in de webshop te koop aangeboden aan consumenten uit West-Europa.

 

Veel van deze industriële lampen werden in oude fabrieken gebruikt, waar de noodzaak van de verlichting erg groot was. Bij de productie van veel van deze lampen werd nauwelijks rekening gehouden de vormgeving van de lamp, precies wat de hedendaagse industriële lamp zo uniek maakt.

 

Industriële lampen passen bij ieder interieur

Een industriële lamp past bij vrijwel ieder interieur. Of het nu gaat om een klassiek of juist een erg strak en modern interieur, een industriële lamp kunt u vrijwel altijd gebruiken. Hang de lamp bijvoorbeeld op aan de kale muur in uw woon- of slaapkamer, gebruik een industriële hanglamp om de gang van uw woning te verlichten, enzovoorts. Door de diversiteit aan industriële lampen zult u vrijwel altijd een lamp vinden die aansluit bij uw huidige interieur. Kijk eens in het assortiment van deze nieuwe webshop en laat u verassen door de mogelijkheden die u heeft!

 

Mocht u weinig inspiratie hebben om de industriële lampen in uw interieur te verwerken, dan kunt u eens kijken op de persoonlijke blogs van interieurstylisten. Daar vindt u de verschillende interieurs waarin zij een industriële lamp verwerkt hebben. Wellicht krijgt u zo zelf leuke ideeën voor in uw eigen woning.