Een portofoon is ook wel bekend onder de naam walkie talkie. Een walkie talkie is een toestel waarmee bepaalde boodschappen kan worden verzonden en ontvangen.

Professionele portofoon

De naam portofoon wordt met name gebruikt in het bedrijfsleven door professionals. Een walkie talkie wordt gebruikt door mensen die gebruikmaken van dit apparaat als hobbyartikel. Zo zijn er bijvoorbeeld ook walkie talkies voor kinderen. Er zijn diverse soorten portofoons, die werken met een oplader of met een batterij. In het bedrijfsleven wordt er meestal gebruik gemaakt van portofoons met een oplader. Dit komt doordat een portofoon met oplader langer meegaat, in vergelijking met een portofoon met batterijen. Tevens brengt een portofoon met batterijen ook extra kosten met zich mee, omdat u steeds nieuwe batterijen moet kopen.

Prijzen van een portofoon

Zoals eerder gezegd kan een portofoon voor verschillende soorten doeleinden worden gebruikt. Dit zorgt er ook direct voor dat de prijzen van een portofoon sterk kunnen variëren. Wel is het belangrijk om te weten dat er meerdere merken zijn die een portofoon leveren. U kunt al een portofoon kopen vanaf 39 euro. De prijzen kunnen echter wel oplopen tot 200 euro. Dit zijn natuurlijk de professionele portofoons die in het bedrijfsleven worden gebruikt.

Portofoon online website

Een betrouwbare leverancier die al jarenlang ervaring heeft in het leveren van portofoons in portofoonweb. Op de website van portofoonweb kunt u diverse soorten portofoons kopen. Het assortiment is zeer ruim en de prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk. Bekijk dus snel de website en plaatst vandaag nog een bestelling.