Panaria heeft het idee dat elk huis en daarmee ook uw woning, over een hart, een ziel en gedachten beschikt, vorm gegeven in de ontwerpen van haar tegels. De bekende Italiaanse producent van onder meer keramische wand- en vloertegels combineert deze drie punten in uitstekende kwaliteitsproducten met zowel innovatieve productiemethoden als moderne designs. Het verhaal van Panaria omhelst meer dan de productie van tegels. Innovatieve ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en toegepast in de lijnen van keramische producten. Zo ontwerpt Panaria creaties waarmee u het interieur of zelfs exterieur van uw eigen droomhuis vorm kunt geven. De productielijnen van binnen en buiten wand- en vloertegels kunnen met elkaar gecombineerd worden zodat u uw eigen stijl kunt kiezen. Panaria tegels in diverse maten en vormen kunnen geleverd worden in tijdloze kleurstellingen die bij ieder interieur passen.

Vloertegels voor binnen en buiten

De productlijnen van Panaria bestaan uit vloertegels, geschikt voor zowel binnen- als buiten toepassingen, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Een eindeloze indruk ontstaat bij het laten doorlopen van de tegels vanuit de woonkamer via de openslaande deuren naar het terras buiten. Van terracotta kleurstellingen tot keramische tegels die lijken op houten vloeren. U hebt de keuze uit donkere en lichte kleuren en productlijnen die goed bij elkaar passen waarmee u zowel woonkamers, keukens, badkamers als terrassen van prachtige vloeren kunt voorzien. Buitentegels die vorstbestendig zijn sieren uw terras op en kunnen dankzij de structuur ook prima rondom zwembaden aangelegd worden.

Kwaliteit en Italiaanse charme

Het bedrijf levert naast kwaliteitsproducten ook een product dat een natuurlijke charme uitstraalt. De eenvoud van de tegels is tegelijkertijd een sieraad voor uw wanden en vloeren. De keramische tegels van Panaria zijn gereedschap voor talent en creativiteit, ze geven vorm en inhoud aan uw ideale ruimte en oppervlak. Het is zelfs mogelijk om uw buitengevels de betegelen voor een eigentijdse bijzondere uitstraling. De mogelijkheden met Panaria wand- en vloertegels zijn talrijk en geven elke ruimte in uw huis vaak net dat beetje extra.