Vanaf het eerste moment dat je zeker weet dat je in verwachting bent van een kindje gaat het door je hoofd. Ben ik er wel klaar voor? Hoe zal hij/zij er uit zien? Is het liefde op het eerste gezicht? Lijkt het meer op mij of op mijn partner? En moet ik de babykamer nu roze of blauw schilderen? Maar het besef dat je nog maanden moet wachten tot je het voelt bewegen in je buik, laat staan echt in je armen sluiten is zwaar. Het liefste wil je meteen antwoord op je vragen, maar wachten duurt zo lang.

 

Pretecho’s

Er is wel sneller antwoord op je vragen mogelijk, namelijk een 3D en 4D pretecho laten maken. En hier hoef je nog niet eens zo lang op te wachten. Vanaf 24 weken zwangerschap is 3D en 4D echo al beschikbaar voor jou. Zo zie je hoe je kindje er op dat moment uitziet en krijg je misschien wel antwoord op al je vragen. Daarnaast is een 3D en 4D pretecho natuurlijk ook gewoon leuk, het brengt jou en je partner dichter bij elkaar. Want jij weet natuurlijk allang hoe het is om zwanger te zijn, terwijl deze pretecho het voor je partner visualiseert. En het mooie is dat je de beelden mee naar huis kunt nemen, zodat je er samen nog meerdere malen van kunt genieten totdat het kindje daadwerkelijk geboren wordt. Telkens als je deze beelden weer terugkijkt, zul je beseffen dat de eerste ontmoeting met je kindje de meest bijzondere gebeurtenis in je leven was. Iets om nooit meer te vergeten en voorgoed in je hart te sluiten. Want zoiets moois als een nieuw leven, een leven dat jij op de wereld gaat zetten, is natuurlijk een geweldige herinnering voor later.

 

Maak een afspraak

Maak dus ook die onvergetelijke afspraak voor een 3D en 4D pretecho en geniet samen met je partner van het mooiste moment van je leven. Dat moment dat jullie beiden tot over je oren verliefd worden op dit kleine wondertje en niet meer kunnen wachten tot het er eindelijk is. Natuurlijk is het fijn om te weten komen welke kleur die babykamer moet worden, maar weten dat je er echt klaar voor bent is toch het belangrijkste!