Bart Meeus is nog zo’n echte fotograaf. Ook al ogen zijn mooie, natuurlijke foto’s nog zo speels, zijn liefde voor zijn vak en zijn beroepsernst zijn onmiskenbaar. Deze vakman heeft zich voorgenomen om altijd trouw te blijven: aan zijn vak, aan zichzelf en aan zijn klanten.

Voor wie er nog aan durfde te twijfelen: bij zelfkennis begint alle wijsheid, en dat is voor een fotograaf die trouw blijft aan zich zelf dus niet anders. Bart Meeus vindt het belangrijk om uit te gaan van de wensen van zijn klanten, en daarom is het uiterst belangrijk dat hij deze zo goed mogelijk leert kennen. Om hiertoe in staat te zijn, dient hij ook over de nodige zelfkennis te beschikken. Immers, alleen wie zich zelf voldoende kent, en zelf zijn sterke en zwakke kanten in kaart kan brengen, is ook instaat om zich in de leefwereld van een ander in te leven. En dat is precies de grote kracht van deze sterke vakmens.

Wie een bezoek brengt aan de site www.fotomeeus.be wordt aangenaam verrast door de veelzijdigheid van het tentoongestelde online portfolio. Zoveel tevreden klanten en evenveel invalshoeken, en altijd een verrassend natuurlijk resultaat dat bijna de perfectie benaderd, dat kan gewoon geen toeval zijn. Op zoek gaan naar een fotograaf voor een trouw, komt misschien over als een banaal gegeven, maar niets is minder waar: u kiest het best voor iemand die de tijd neemt om samen met u en uw partner alle details van de huwelijksreportage door te nemen alvorens de datum voor de opnames definitief vast te leggen. Dit creëert een vorm van vertrouwen, en helpt ook bij het uitbouwen van een professionele relatie die als het ware de basis vormt voor een goed eindresultaat bij uw trouwreportage.

U doet er bijgevolg goed aan om het verkennend gesprek met de fotograaf voor uw trouw zo goed mogelijk voor te bereiden. Meer dan waarschijnlijk hebt u voor dit eerste contact al een paar ideeën opgedaan van hoe dat u uw wensen verwezenlijkt zou willen zien. Het is in ieder geval een goed idee om hier tezamen met uw partner ook een lijstje van te maken. Zo bent u er beiden zeker van dat u niet vergeten bent, en dat u alles wat u in gedachten had voor uw speciale dag, ook aan de fotograaf heeft meegedeeld. Om een goed resultaat te bekomen, is een goede voorbereiding onontbeerlijk.

Vakfotograaf Bart Meeus is zich hier terdege van bewust, en zal alles doen om u op uw gemak te stellen. Per slot van rekening is hij wellicht de toekomstige fotograaf voor uw trouw, en zijn geoefend oog ontgaat werkelijk niets of niemand. U kunt er beiden zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid en geregeld. Uw fotoreportage is onze grootste zorg.