Vind je het soms ook zo lastig om een leuk of een uniek cadeau te kopen voor een jarige? En weet je ook niet wat je iemand met de feestdagen wil geven? Maak dan eens een verjaardagskalender met je eigen foto’s via kalender.nl. Dat is pas een uniek cadeau.

Maak het zelf
Een verjaardagskalender gaat heel lang mee, want verjaardagen komen immers ieder jaar terug. En dat maakt het nu juist zo een leuk cadeau. Kies 12 foto’s (voor iedere maand één) en een van de leuke, gekke of stijlvolle verjaardagskalender designs op kalender.nl. Sleep de foto’s op de daarvoor bestemde plekken en maak er een bijzonder geheel van. Het hoogwaardige fotopapier en de mooie finish maken van iedere verjaardagskalender een echt cadeau.

De juiste foto’s
Maar welke foto’s kies je dan voor het maken van een verjaardagskalender? Het antwoord daarop is: welke jij maar wilt. Je kunt bijvoorbeeld foto’s van de jarigen plaatsen. Maar dat kan soms lastig zijn als er meerdere jarigen zijn per maand. Je kunt ook kiezen voor foto’s van degene aan wie je de kalender gaat geven. Zo kun je bijvoorbeeld mooie vakantiefoto’s en andere herinneringen samen voegen. Houdt degene van dieren? Kies dan voor dierenfoto’s of voor foto’s van een huisdier. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Een geheel
Het mooiste is het wanneer de foto’s en het thema van de verjaardagskalender een geheel vormen samen. Dat houdt in dat je dus dat de foto’s en het design bij elkaar passen. Plaats bijvoorbeeld kinderfoto’s op een vrolijke, kleurrijke achtergrond. Dierenfoto’s komen tot hun recht op een kalender met jungleprint. En vakantiefoto’s mogen best op een zonnige kalender worden geplaatst. Wanneer je een eenheid hebt gevonden tussen foto’s en het design, dan zal iedereen verbaasd zijn over het feit dat je de verjaardagskalender toch echt zelf hebt gemaakt.

Grote foto’s
Kies voor het maken van een kalender op kalender.nl voor goede, hoge kwalitatieve foto’s. Deze zullen namelijk helemaal tot hun recht komen op het hoogwaardige fotopapier waarop de kalender uiteindelijk gedrukt zal worden. Foto’s die te klein zijn, zullen wazig en korrelig worden. En dat wil je natuurlijk niet. Foto’s gemaakt met een fotocamera hebben meestal wel de juiste kwaliteit (mits je op een groot formaat fotografeert natuurlijk). Foto’s die je maakt met een mobiele telefoon of tablet zijn niet altijd goed van kwaliteit en kun je beter vermijden voor het maken van een gedrukte verjaardagskalender.