Heb je een woning of bedrijfspand en wil je deze verkopen? Uiteraard wil je deze dan zo snel mogelijk verkopen. Kijk eens bij een makelaar in Epe en Vaassen of je een makelaar kunt vinden bij het verkopen van je woning.

Woning

Uit statistieken blijkt dat het verkopen van een woning via een makelaar veel sneller gaat dan wanneer je de woning zelf probeert te verkopen. In het laatste geval wil je waarschijnlijk geld besparen door het huis zelf te verkopen, maar als je je huis zo snel mogelijk kwijt wilt, dan kun je dit het beste door een makelaar laten doen. Als je al een potentiële koper hebt, dan hoeft dit natuurlijk niet. Bij een makelaar kun je wel eventueel terecht voor een verkoopcontract en andere formaliteiten kun je eventueel ook door een makelaar laten doen.

Het deskundige advies en nog belangrijker: de ervaring van een makelaar zorgen dat hij het huis snel kan verkopen. Een makelaar kent de markt en zal ervoor zorgen dat je altijd de juiste prijs voor een woning krijgt, of een prijs die zo goed mogelijk aansluit conform de markt. Het nemen van een makelaar zorgt ervoor dat je zelf niet alles hoeft te regelen.

Bedrijfspand

Het verkopen van een bedrijfspand gaat natuurlijk niet veel anders dan het verkopen van een woning. Het bedrijfspand wordt via de diverse promotiekanalen onder de aandacht gebracht. Hierdoor weten langzaam maar zeker steeds meer mensen dat er een bedrijfspand te koop staat en de kans dat potentiële kopers zich bij de makelaar zullen melden is vervolgens groot. Of een bedrijfspand snel verkocht raakt is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan de ligging, de grootte van het pand en de vraagprijs. Een site als Funda.nl heeft voor bedrijfspanden en speciale site gemaakt, waar je bedrijfspanden kunt vinden die je kunt huren en kopen.