Zowel Apple als Samsung komen binnenkort met een nieuwe smartphone op de markt, nu is natuurlijk de vraag welke smartphone u het best aan kunt schaffen. Tussen de smartphones van Apple en Samsung zitten enorm veel verschillen, een van de grootste verschillen is natuurlijk het verschil in besturingssysteem. De nieuwe iPhone van Apple zal namelijk gaan draaien op iOS 8, terwijl de nieuwe smartphone van Samsung draait op Android 4.4.4 KitKat. Het is natuurlijk volledig afhankelijk van de gebruiker naar welk besturingssysteem de voorkeur uitgaat, zo zullen veel gebruikers niet willen afwijken van het Apple besturingssysteem of juist uitsluitend smartphones kopen met het Android besturingssysteem.

Nieuwe smartphone van Apple

De nieuwe iPhone van Apple zal de naam ‘iPhone 6’ graag krijgen volgens de huidige geruchten. Uiteraard is het verstandig om dit toestel in combinatie met een abonnement af te sluiten, tenslotte hoeft u dan een stuk minder voor uw toestel te betalen. Het is op dit moment nog niet bekend wat de gemiddelde prijs van een iPhone 6 abonnement gaat worden, maar naar verwachting kunnen we dit vergelijken met de abonnementsprijzen van de iPhone 5S.

Of misschien toch Sim Only?

Indien u op dit moment nog een goed toestel hebt, of wanneer u net een nieuw toestel gekocht hebt, dan wilt u natuurlijk geen nieuwe mobiele telefoon bij het afsluiten van uw abonnement. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om te besparen open hun telefoonrekening, deze mensen sluiten dan een Sim Only abonnement af. Uiteraard is Sim Only vergelijken wel belangrijk om lage prijzen te kunnen vinden voor uw abonnement, anders is de prijs alsnog veel te hoog. Bij Sim Only hoeft u slechts te betalen voor het aantal belminuten, sms’jes en eventueel MB’s. Een dergelijk abonnement kunt u voor 1 of 2 jaar afsluiten, daarnaast zijn er ook mogelijkheden om het contract maandelijks op te zeggen.