Een kwaliteitskeuken verdient professionele horeca apparatuur van (topkok)klasse. Apparatuur die u de ruimte geeft om de sterren van de hemel te koken. Onmisbaar in de keuken van koks die graag grill én oven in één product combineren is de razend populaire Josper grilloven.

“Het is een soort oermachine, een vleugje nostalgie, een ronkende Harley Davidson, een robuust apparaat waarin je legaal mag fikkie stoken. The ultimate toy for the adult kitchenboy,” aldus fijnproever Bart van Kessel over Josper. Het mag duidelijk zijn: de culinaire wereld is laaiend enthousiast. Vanaf nu blinken de Josper grillovens in de showroom van Van Gestel horeca apparatuur.

Verfrissend smaakvolle horeca apparatuur

Waarom staat de Josper op het verlanglijstje van topchefs? Josper combineert een grill en oven in één elegant product. De grilloven werkt voor 100% op houtskool. Een regelbare luchttoevoer en –afvoer zorgen voor een verfrissende doorstroming van lucht.

De afsluitbare deur zorgt dat niets van de natuurlijke sappigheid of rijke smaak van de ingrediënten ontsnapt. Josper spuwt de ingrediënten smaakvol en subtiel geroosterd uit de oven. Van malse biefstuk tot sappige groenten en dooraderd rundvlees.

Ambachtelijke technologie

De temperatuurnaald van Josper reikt tot de 300º en 350º. Hoog technische staallegeringen, speciaal voor Josper ontworpen, maken deze temperaturen mogelijk. Een prachtige fusie tussen ambachtelijkheid en technologie. Josper waarborgt zijn kwaliteit door onze kwaliteitsonderscheidingen (CE, ETL, GOST, TR…) en door te voldoen aan strikte veiligheids-, hygiëne- en milieuregels op wereldniveau.

Een voorproefje van de Josper en meer professionele horeca apparatuur vindt u op vangestelhoreca.nl.