Wist jij dat het tijd is om nu je herfstvakantie te boeken bij Center Parcs? De vroegboekkortingen zijn weer actief, dus nu kan je de kans pakken om tegen een scherpe prijs een weekend, midweek of week naar Center Parcs te gaan. Center Parcs is geliefd bij jong en oud en velen gaan traditioneel jaarlijks in voorjaar, zomer of najaar naar een van de parken van Center Parcs in Europa. Het is ook erg mooi om af te wisselen en diverse parken te proberen, ieder park heeft weer z’n eigen karakteristiek en uiteraard is de omgeving weer anders.

Toch zijn er elementen die weer terugkeren bij ieder park. Dit is onderdeel van het concept van Center Parcs, denk bijvoorbeeld aan het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Ook vanwege de wellness mogelijkheden is dit vaak voor jong en oud interessant. Het subtropisch zwemparadijs is goed geklimatiseerd, het heeft een systeem wat zowel temperatuur als luchtvochtigheid goed in balans houdt. Dit maak het zwemmen in Aqua Mundo buitengewoon aangenaam. Ook het golfslagbad is iets wat veel mensen toch een keer willen meemaken.

De kosten voor een weekend, midweek of langer verblijf bij Center Parcs zijn afhankelijk van de cottage keuze, de periode waarin je verblijft. Over het algemeen is het zo dat je wanneer je net voor het hoogseizoen of in het laagseizoen gaat boeken, de kosten aanzienlijk lager liggen. Ook scheelt het natuurlijk wanneer je een normale cottage, premium cottage of VIP cottage gaat boeken en voor hoeveel personen.

Wanneer je niet in de herfstvakantie, maar eigenlijk dit weekend nog weg wil naar een park van Center Parcs, dan kan je een last minute boeken. Wat dat betreft is het nu een gunstige tijd, omdat het zomerseizoen net voorbij is en de herfstvakantie nog niet is begonnen. De boekingen bevinden zich dus eigenlijk in een impasse zou je zeggen.